EXCLUSIV  Președinte, Guvern, alegeri 2019. Astrolog: Aici e capcana

Anul 2019 va aduce multă popularitate și oportunități țării noastre, „dar dacă vom ascunde în continuare praful sub preș, totul va fi în zadar”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Aș dori să menționez încă de la început că am ales să analizez astrograma României, plecând de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, parafată în jurul prânzului, la Alba-Iulia. Pot fi alese o mulțime de alte hărți (1859, 1877 etc.), însă analiza evenimentelor de impact din ultimele decenii se vede mai bine pentru această hartă", a precizat Daniela Simulescu.

„Pe durata întregului an, Jupiter, considerat Marele Benefic, se va afla în Săgetător, în casa 10. Jupiter se află în domiciliu, în Săgetător, si va amplifica din plin dorința de expansiune, relațiile internaționale, călătoriile, nevoia de a avea o justiție independentă.

Casa 10 este cea a președintelui, a guvernului, a prim-ministrului, a reputației și a succesului țării. După cum bine știm, România deține în 2019 președinția Consiliului Europei, deci tranzitul își face deja efectul. Doar că Jupiter va face careu cu Neptun din Pești, ceea ce va duce la momente de confuzie, la capcana de a ne crede mai puternici decât suntem, și de aici dorința de a ne implica în proiecte serioase, fără a avea expertiza necesară. În plus, lui Jupiter în Săgetător îi plac foarte mult lucrurile făcute corect, în baza justiției, și orice derapaj va avea o amploare nebănuită. Președintele va fi mult mai vocal, ținând cont că vom avea și alegeri prezidențiale, unde statistic, nu se întrevăd schimbări majore.

Un alt tranzit foarte important este cel al lui Saturn (teste, restricții, blocaje) peste Marte din Capricorn, în casa 11, a Parlamentului, a protestelor, dar și a grupărilor/organizațiilor. Ceea se înseamnă că ne vom confrunta cu blocaje", a precizat astrologul pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel