Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei

Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei
Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei

Simona Halep a trecut vineri cu 2-0 (6-3, 6-1), de Victoria Azarenka şi a ajuns în optimile de finală de la Wimbledon, după un meci aflat la discreţia româncei, iar presa internaţională a remarcat jocul perfect al Simonei.

Presa internaţională este la picioarele Simonei Halep după ce a învins-o pe Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-1, în turul 3 de la Wimbledon 2019, un meci despre care însăși campioana noastră spune că ”a fost cel mai bun din 2019 și unul dintre cele mai bune din cariera sa”

*** "Fosta campioană de la Roland Garros a câştigat 6 game-uri la rând ca să preia controlul în disputa cu Azarenka pe care a tranşat-o în doar 66 de minute. Halep a reuşit 13 lovituri câştigătoare şi a comis doar 9 erori neforţate, în timp ce jucătoarea din Belarus a jucat haotic şi a avut în dreptul ei 33 de greşeli neforţate. Azarenka a avut 7 şanse de a face break, dar a fructificat una singură.

Azarenka, dublă câştigătoare de la Australian Open şi locul 40 în lume, a eşuat astfel în tentativa de a obţine primul succes în faţa Simonei Halep în ultimii 7 ani - a ajuns acum la 3 înfrângeri consecutive în faţa româncei, dintre care două la Wimbledon. Toate cele 3 victorii ale Simonei Halep au fost la turnee de Grand Slam, prima venind la US Open în 2015," a fost comentariul celor de la wtatennis.com.

Citește și: Simona Halep - Victoria Azarenka LIVE text la Wimbledon | Rezultat în turul trei al turneului

*** Kim Clijsters, fosta campioană de la Australian Open și US Open, a făcut o declarație măgulitoare la adresa Simonei Halep spunând că este capabilă să câștige turneul de la All England Club: "Cred că Simona Halep are ce îi trebuie pentru a câştiga la Wimbledon. Cred că poate să fie foarte agresivă, atunci când situaţia o cere. Pentru a câştiga trofeul are nevoie să fie mai ofensivă şi serviciul să îi funcţioneze puţin mai bine. Dar e o mare luptătoare, se mişcă fantastic şi poate să sădească neîncredere în mintea oricărei adversare", a spus Kim Clijsters pentru BBC".

Simona Halep a fost cinică

*** "Simona Halep a pus-o la respect pe Azarenka", a fost titlul din L'Equipe, după victoria fără drept de apel de la Londra.

*** "Simona Halep a spulberat-o pe Victoria Azarenka. Ce spuneţi de această prestaţie? În setul doi a jucat perfect", "Simona Halep a reuşit cel mai bun meci al ei de la această ediţie de Wimbledon", "Simona Halep a fost cinică în setul 2, nu i-a dat nicio şansă adversarei" sau "Halep a fost de pe altă planetă", au scris jurnaliştii de la BBC, The Sun, Standard şi beIN Sports.

*** "La doi ani după ultima lor confruntare, Simona Halep şi Victoria Azarenka şi-au dat rendez vous la Wimbledon. La fel ca în 2017, românca a fost cea care a surâs la final. Jucătoarea din Belarus a făcut apoi abuz de erori şi imprecizii, ca de exemplu o dublă greşeală prin care Simona Halep a reuşit rebreak-ul, sau o minge simplă trimisă în fileu când putea reveni în avantaj. Pedeapsa nu a întârziat să vină - Halep a reuşit 5 game-uri la rând pentru a câştiga primul set în 35 de minute. Eliminată de Su-Wei Hsieh în această fază anul trecut, Simona Halep pare în formă înainte de duelul din optimi cu Cori Gauff sau Polona Hercog," au scris jurnaliştii de la L'Equipe.

Citește și: Câți bani a câștigat Simona Halep după victoria cu Azarenka

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel