Preot: Dacă un viol se soldează cu o sarcină, poate i-a plăcut. Oana Băluță: Mă simt onorată...

Un preot a făcut mai multe afirmații revoltătoare despre relațiile intime, afirmând că dacă în urma unui viol rezultă un copil, este posibil ca femeii să-i fi plăcut. Au fost mai multe afirmații șocante, unele neputând fii redate. A dat și sfaturi. I-a spus unei telespectatoare să se roage la Dumnezeu ca fiica ei să încheie relația cu un bărbat musulman. Oana Băluță, profesoară la Universitatea din București, care se luptă pentru drepturile femeilor și egalitatea de gen, a reacționat, pe Facebook. 

Preotul a făcut afirmațiile la Radio Trinitas. Declarațiile sunt cu atât mai grave cu cât este prodecan al Facultății de Teologie și profesor universitar. 

Oana Băluță a scris, pe Facebook

”Mă simt onorată că sunt colegă în Universitatea din București cu preotul Vasile Răducă, prodecan al Facultății de Teologie și profesor universitar la Catedra de Teologie Morală din cadrul aceleiași Facultăți. Așa este, se știe din vremuri străvechi că femeilor le place să fie violate, iar dovada este sarcina care rezultă în urma unui viol.

Desigur că nu ai nevoie de dovezi ca să știi că femeilor le place să fie violate, nu? Altfel, nu ar mai avea loc violul, nu-i așa? Cum să violezi o femeie împotriva voinței ei. Se zbate, lovește, se apără, îl pune la pământ pe violator. Fiecare femeie fiind un Hulk, poate să pună la pământ chiar și mai mulți violatori. Dacă nu se întâmplă astfel, femeilor le place.

Doresc, de asemenea, să îl salut și moderatorul emisiunii care nu a avut nicio reacție. Aș mai dori să subliniez că se află în studioul respectiv într-o altă calitate, nu de cea a de masterand al profesorului invitat, Vasile Răducă.

Între altele, reiese din articol că:

CNA sancționat postul cu somație, iar Patriarhia s-a delimitat de afirmațiile făcute.”

Oana Băluță subliniază că Regulamentul Universității din București prevede că se poate autosesiza Comisia de Etică în acest sen.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel