Preot cu dosar penal, candidat la primărie. A fost prins cu amanta

Se pare că unii preoți care pun haina în cui pentru o funcție... cea de primar... nu sunt chiar ușă de biserică.

Un preot din judeţul Vaslui, cercetat de poliţişti după ce şi-ar fi bătut soţia, va candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Ivăneşti, acolo unde slujeşte de aproximativ doi ani. 

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a desemnat un preot candidat la Primăria Ivăneşti, comuna cu cele mai multe sate componente din judeţul Vaslui.

Preotul Ovidiu Mihalache slujeşte în zonă de 14 ani, parohia sa acoperind jumătate din comună. În ultimul an, preotul din Ivăneşti a fost implicat în mai multe scandaluri cu soţia sa, în prezent fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru loviri şi alte violenţe. Preotul Ovidiu Mihalache a intrat în vizorul poliţiştilor în primăvara anului trecut, când preoteasa l-a acuzat că a agresat-o cu brutalitate după ce l-ar fi înregistrat cu un reportofon în timp ce făcea declaraţii de dragoste unei tinere. Soţia preotului a cerut atunci ajutorul la 112, la casa parohială ajungând deopotrivă poliţiştii şi un echipaj de la Ambulanţă.

[citeste si]

După incident, preoteasa s-a adesat judecătorilor, solicitând emiterea unui ordin de protecţie împotriva preotului acuzat de agresiune. Ulterior, însă, aceasta a renunţat la judecată.

Tactită întâlnită și la alți preoți înainte de alegeri: enoriașii ne vor primari, noi nu vrem să candidăm

La rândul lor, reprezentanţii Organizaţiei Judeţene Vaslui a ALDE consideră că preotul Ovidiu Mihalache este „cel mai potrivit candidat" pentru Primăria Ivăneşti. „Preotul este un băiat tânăr, un om deosebit. Noi credem că este cel mai potrivit candidat", a invocat Emil Dorin, copreşedintele ALDE Vaslui. Preotul se bucură de susţinerea enoriaşilor, care duc pe reţelele de socializare o campanie de promovare a acestuia.

Preotul Ovidiu Mihalache a refuzat să facă vreo declaraţie în ceea ce priveşte candidatura sa la Primăria Ivăneşti şi acuzaţiile aduse împotriva sa. "Omul bun vorbeşte frumos, că îi vede pe toţi prin prisma bunătăţii lui", a comentat preotul Mihalache pe Facebook, acolo unde este încurajat de enoriaşi să lupte pentru a ajunge primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel