Premii în bani şi intrare gratuită la un parc de agrement pentru elevii cu media 10 la bacalaureat şi evaluarea naţională din Botoșani

Primăria municipiului Botoşani va oferi câte un premiu de 500 de lei şi câte un voucher care permite accesul gratuit în Parcul regional de agrement Cornişa pentru cei 12 elevi care au obţinut media 10 la examenele de evaluare naţională sau bacalaureat din vara acestui an, a anunţat primarul Cătălin Flutur.

Premiile vor fi acordate în cadrul unei ceremonii speciale care va fi organizată, vineri, la sediul primăriei municipiului Botoşani, la care au fost invitaţi să participe elevii, părinţii acestora şi profesorii care i-au pregătit. 

"Vom premia absolvenţii cu 10 la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională, cu premii în bani, în cuantum de 500 lei. Ca noutate, fiecare elev va primi un voucher de pe 16 august până la sfârşitul anului pentru a intra gratuit şi a avea acces la facilităţile pe care oferă parcul Cornişa", a afirmat Flutur.

Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, la evaluarea naţională au fost înregistrate opt medii de 10, în timp ce la bacalaureat au fost patru medii maxime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel