Premierul Tudose, către tineri: Afară sunt niște oameni cu #Rezist, dumneavoastră sunteți cu #Insist-UPDATE

Premierul Mihai Tudose le-a transmis un mesaj tinerilor care au venit la ceremonia de deschidere a Programului Oficial de Internship al Guvernului, ediția 2017.

"Vă mulțumesc că ați insistat. Afară sunt niște oameni cu #Rezist, dumneavoastră sunteți cu #Insist. Să fiți #insist. Trebuie să criticați, să insistați, să puneți întrebări, să dați soluții, să insistați cu soluțiile acolo unde se poate. Colegii mai au primit rugămintea să vă trateze cel puțin ca pe egalii noștri. Meritați acest lucru", le-a zis premierul tinerilor stagiari de la Guvern.

"Sunteți niște tineri superbi care ați preferat, în loc să folosiți vacanța în scopuri ludice, să veniți în administrație. Nu o să vă fie ușor. Sper ca prima întrebare pe care o veți adresa să nu fie: 'și noi la cât plecăm acasă?'. Stați cât puteți. Sâcâiți-i și enervați-i pe colegii mei, dar și pe mine! Veniți cu idei. Mi-aș dori ca mulți dintre voi să rămâneți la Guvern după internship pentru a ne ajuta dând acel suflu nou de care avem nevoie cu toții", a mai zis Mihai Tudose. 

[citeste si]

Internship.Gov.Ro este programul oficial de Internship organizat de către Guvernul României, dedicat studenților și tinerilor absolvenți.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României a debutat în anul 2013 cu 25 de interni care au parcurs acest Program la nivelul structurilor din Palatul Victoria. În anii următori, Programul a fost extins succesiv la nivelul ministerelor și instituțiilor subordonate, astfel încât, aflat în pragul celei de-a cincea ediţii, în rândul absolvenţilor Programului InternshipGovRo se numără 684 de tineri.

În 2017, ministerele şi autorităţile din subordine la nivelul cărora vor activa stagiarii au fost evidenţiate în urma rapoartelor de activitate ale absolvenţilor din ediţiie 2015 si 2016.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia a V-a, se va derula în această vară în perioada 17 iulie – 18 septembrie 2017 și va oferi tinerilor oportunitatea de familiarizare cu metodele de lucru ale administraţiei publice centrale. Dincolo de activitatea zilnică în cadrul administrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Stagiarii sunt plătiți

Ediția din acest an este a treia din istoria programului în care stagiarii beneficiază de o bursă, în condiţiile în care se implică în activităţile comune şi în activităţile specifice instituţiei-gazdă cel puţin 6 ore/zi. Cuantumul bursei a fost stabilit la 1000 RON/lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel