Premierul, la MAI, pentru a se informa cu privire la gestionarea situaţiilor cauzate de vreme

Premierul Sorin Grindeanu va merge duminică, după ora 21,00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, pentru a se informa cu privire la gestionarea situaţiilor cauzate de vremea nefavorabilă, precizează Agerpres. Premierul Sorin Grindeanu va susține o conferință de presă de la sediul MAI la orele 21,30.

Sorin Grindeanu  s-a arătat  mulțumit de cum a decurs situația în perioada viscolului care a bântuit jumătate de țară, dar a adus și unele critici pentru unele autorități locale. Mai mult, Grindeanu a făcut o dezvăluire și despre noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan.

"Doamna ministru de când a intrat codul, a dormit aici. Avem de luat măsuri şi pentru perioada următoare pentru că nu s-a terminat. Îndemn la responsabilitate. Să rămânem în stare de alertă. Astăzi am avut cea mai dificilă situaţie legată de cetăţenii români din Bulgaria. Vreau să îi mulţumesc unui centăţean care m-a informat. Un cetăţean simplu. Am reuşit să deblocăm situaţia pe Vama Veche. Acum încercăm să deblocăm situaţia de la Negru Vodă unde sunt 46 de cetăţeni care vor să intre în România. Încercăm să îi ajutăm. Îndemn la solidaritate. Mulţumesc ONG-urilor, dincolo de autărităţle statului. Vreau să mulţumesc tuturor.

Vreau să transmit condoleanţe familiei de la Vişeu pentru pierderea suferită. Am și exemple negative ale unor autorități din Constanța. Să continuați ca și până acum doamna ministru. Vă felicit. ", a spus Sorin Grindeanu.

Ministrul de Interne a mulțumit premierului pentru sprijinul acordat. "Va mulțumim că ați solicitat în permanență informații și ați fost atât de implicat. Au fost trei etape. 99 de persoane, 20 de copii și 37 de mașini. I-am adus în România în trei etape.

Sper ca până dimineață să putem deschide A 2 și A 4", a spus Carmen Daniela Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel