Premierele Vertical Entertainment din luna august

Magdalena Popa Buluc / 28 iun 2017 / 11:55

ANNABELLE 2

 

Titlul original: Annabelle: Creation

Gen: Horror

Regia: David F. Sandberg

Scenariul: Gary Dauberman

Producători: Peter Safran, Joan Mao, James Wan

Distribuţia: Stephanie Sigman, Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Alicia Vela-Bailey, Talitha Bateman

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures, New Line Cinema

Limba:  Engleză

Lansare în România: 18.08.2017

 

S-a întors!

La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează. Curând, însă fetele devin ţinta infamei păpuşi posedate, Annabelle şi teroarea se dezlănţuie.

David F. Sandberg regizează „Annabelle 2” după un scenariu semnat de Gary Dauberman care a scris şi prima poveste a păpuşii. O producţie Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema, horror-ul are premiera în cinematografele din ţară pe 18 august.

 

(w670)

 

ATOMIC BLONDE: AGENDA SUB ACOPERIRE

 

Titlul original: Atomic Blonde

Gen: Actiune

Regia: David Leitch

Scenariul: Kurt Johnstad

Producători: Charlize Theron, Beth Kono, A.J. Dix, Kelly McCormick, Eric Gitter, Peter Schwerin

Distribuţia: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman,Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella, Toby Jones

Casa de producţie: Universal Pictures

Limba:  Engleză

Lansare în România: 04.08.2017

 

„Atomic Blonde: Agenda sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă din 4 august la cinema. Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei. 

Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă şi a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Singură într-un oraş dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important. 

Un cocktail savuros de acţiune pură, senzualitate dezarmantă şi ritm ameţitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”). Film distribuit de Vertical Entertainment.

 

 

(w670)

 

GOANA DUPĂ ALUNE 2

 

Titlul original: The Nut Job 2

Gen: Aniamaţie, Familie

Regia: Cal Brunker

Scenariul: Bob Barlen, Cal Brunker

Producători: Bob Barlen, William Bindley, Hoe Jin Ha

Distribuţia: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan

Casa de producţie: Open Road Films

Limba: Română/ Engleză

Lansare în România: 25.08.2017

 

Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

O animaţie distribuită de Vertical Entertainment, „Goana după alune 2” invadează cinematografele din ţară, în premieră din 25 august.