PREMIERE CINEMATOGRAFICE Clovnul diabolic revine în cinematografele din SUA cu 'IT Chapter Two'

Diabolicul clovn Pennywise revine în cinematografele din SUA cu 'IT Chapter Two', a doua şi ultima parte a adaptării pentru marele ecran al romanului cu acelaşi nume scris de Stephen King, relatează vineri EFE.

Cel de-al doilea capitol al 'IT' promite "o experienţă mai intensă" decât filmul din 2017, după cum a asigurat, într-un interviu acordat EFE, regizorul filmului, Andy Muschietti, alături de actorii Jessica Chastain şi James McAvoy.

Nou film prezintă povestea unui grup de prieteni din Derry care după 27 de ani se reîntâlnesc pentru a-l înfrunta din nou pe clovnul macabru, interpretat de actorul suedez Bill Skarsgaard. 'IT Chapter Two' are numeroase 'flashback-uri' explicative de-a lungul naraţiunii pentru ca spectatorii să-şi amintească prin ceea ce au trecut copii protagonişti ai primei părţi sau pentru a urmări povestirea fără să fi văzut prima parte.

Regizorul Muschietti a mizat din nou pe distribuţia originală şi a recurs la un casting destul de "dificil" pentru a găsi actorii ideali pentru a interpreta versiunea adultă a personajelor sale. Unul dintre cei selectaţi, James McAvoy, a asigurat că "povestirea stârneşte mai mulţi fiori la vârsta adultă decât în copilărie", în timp ce Jessica Chastain s-a declarat "emoţionată" de faptul că a putut participa la evoluţia personajului său.

La categoria documentare ajunge în acest weekend pe marile ecrane 'Linda Ronstadt: The Sound of My Voice', care dezvăluie muzica anilor 1960 şi în care figurează artişti, pe lângă Linda Ronstadt, precum Bonnie Raitt şi Dolly Parton.

"Cu una dintre vocile cele mai memorabile şi mai impresionante auzite vreodată, Linda Ronstadt şi-a făcut apariţia pe scena muzicii folk-rock din anii 60 când avea puţin peste 20 de ani", notează documentarul.

Drama este prezentă în acest weekend cu filmul 'Ms. Purple', în regia lui Justin Chon, care prezintă povestea unei "tinere chelneriţe dintr-un bar de karaoke din cartierul Koreatown din Los Angeles, care se reîntâlneşte cu fratele său pe care nu l-a mai văzut de mulţi ani".

Şi acţiunea este prezentă pe marile ecrane cu premiera filmului 'Night Hunter', un thriller cu o distribuţie impresionantă din care fac parte Henry Cavill, Ben Kingsley şi Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Sara Thompson, Eliana Jones, Emma Tremblay, Brendan Fletcher şi Mpho Koaho.

În acest thriller cu accente tenebroase un poliţist versat (Ben Kingsley), colegii din echipa lui, şi un justiţiar local sunt prinşi într-un joc periculos cu un fost delincvent. Filmul pare să urmeze linia romanului 'The Girl with the Dragon Tattoo', despre oameni bolnavi psihic care abuzează femeile şi despre cei care luptă să îi oprească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel