Premieră pentru România. Ponta: Un nume nou pe lista de campioni

Victor Ponta a transmis un mesaj după ce Mihai Nistor a devenit primul boxer din România care câștigă titlul de campion mondial AIBA Pro Boxing.

Boxerul român Mihai Nistor a cucerit centura de campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea (+91 kg), marți seara, într-o gală desfășurată la Hamburg, după ce l-a învins prin KO tehnic în repriza a noua pe germanul Erik Pfeifer, deținătorul titlului.

Victor Ponta, mesaj de felicitare

"Un nume nou pe lista de campioni mondiali români la box, alături de Mihai Leu, Leonard Doroftei și Lucian Bute! Mihai Nistor, la doar 25 de ani, a cucerit titlul mondial la categoria supergrea (prin KO). Bravo și felicitări inclusiv antrenorului Relu Auraş - este o reușită extraordinară pentru sportul românesc!", a transmis premierul României.

Mihai Nistor și-a trimis adversarul la podea cu o lovitură de stânga în bărbie, după ce germanul primise din partea arbitrilor cinci din cele opt reprize disputate.

[citeste si]

Mihai Nistor, medaliat cu bronz la Europenele din acest an, și-a îndeplinit astfel un nou obiectiv, titlul mondial, după ce își asigurase calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ca și adversarul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel