Premieră pentru Marea Britanie. Boris Johnson şi Carrie Symonds, primul necăsătorit care locuieşte la reşedinţa premierului

boris johnson
boris johnson

Boris Johnson devine primul premier al Marii Britanii care se mută cu iubita sa la reşedinţa din Downing Street, fără a fi căsătorit. 

Carrie Symonds, în vârstă de 31 de ani, specialistă în comunicare şi fostă consilieră a conservatorilor, nu va dispune de niciun asistent plătit din fonduri publice, a asigurat un purtător de cuvânt al executivului.

Este primul cuplu necăsătorit care se instalează la reşedinţa oficială a premierilor britanici. La fel ca alţi lideri guvernamentali dinaintea sa, Boris Johnson a decis să se instaleze la nr. 11 pe Downing Street, o locuinţă mai spaţioasă decât apartamentul de două camere de la nr. 10, care va fi ocupat de ministrul finanţelor Sajid Javid şi familia sa.

Încă înainte de preluarea de către Boris Johnson a şefiei guvernului, consilierii săi păreau divizaţi în legătură cu Carrie Symonds, unii apreciind că ea ar putea avea un rol important alături de noul premier şi că a contribuit deja la îmbunătăţirea imaginii sale, iar alţii exprimând temeri ca prezenţa tinerei să nu scoată în evidenţă trecutul de soţ nestatornic al lui Johnson. Luna trecută, o scenă conjugală survenită la domiciliul tinerei unde locuiau cei doi, în sudul Londrei, a ajuns pe prima pagină a ziarelor britanice, care au relatat că poliţia londoneză a intervenit după ce un vecin a sunat în toiul nopţii pentru a reclama că a auzit o ceartă cu urlete şi uşi trântite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel