EXCLUSIV  Premieră la Târgul de Crăciun din Cluj 2019. Apariția care a atras pe toată lumea - reportaj / FOTO

Deschiderea Târgul de Crăciun din acest an de la Cluj-Napoca a avut o apariție suprinzătoare. 

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca a început pe data de 22 noiembrie. Ca de obicei, acesta se desfășoară în Piața Unirii, kilometrul zero al orașului, într-un cadru feeric, de poveste. Organizatorii au anunțat că în acest an este prezent un carusel cu 3.000 de luminițe, jocuri de mari dimensiuni și un patinoar în jurul statuii lui Matei Corvin. De asemenea, au fost amplasate aproximativ 90 de căsuțe cu diverși comercianți.

La deschiderea Târgului de Crăciun au participat sute de oameni printre care și Bugs Bunny, un iepure celebru în Cluj, care este alături de stâpânul său, indiferent de anotimp, în zonele centrale ale orașului, la diferite evenimente și nu numai. Bugs Bunny a venit împreună cu stăpânul său la târg. Iepurele a captat imediat atenția numeroșilor vizitatori, mai ales a fetelor și femeilor. Prezența iepurelui, devenit deja o mică vedetă printre clujeni, dar și turiști este una extrem de plăcută. Marius, stăpânul său, ne-a declarat că oamenii doresc să își facă poze, îl mângâie și chiar îl închirieze, însă Marius nu este de acord cu acest lucru.

'Uite, a adormit la cât îl mângăie. Îl duc peste tot cu mine, la festivaluri și nu numai. Am fost și la Untold de 2 ori cu el. Este prietenos cu toată lumea. Îi place mult cu oamenii. Nu e pretențios. Se comportă normal ca un  animal de companie. Oamenii sunt surprinși și întreabă dacă nu fuge.' a spus Marius, stăpânul lui Bugs Bunny, pentru DC News.

Ce spun clujenii și turiștii

'Nu am mai văzut așa ceva la mine în Germania. Este pentru prima dată când văd un iepure la un Târg de Crăciun. Este extrem de prietenos și blând. L-aș lua acasă.'  a spus Caroline, turistă în Cluj.

'Sunt uimită de cât de blând este și de faptul că nu se sperie de atâția oameni prezenți la Târg.'  a spus Maria, turistă din Italia.

'Eu sunt din Cluj și l-am mai văzut și în alte locuri din  oraș împreună cu stăpânul lui. Practic, face parte din viața noastră. Lumea s-a obișnuit cu el. Este o pată de culoare bine-venită. Nu m-am așteptat să se acomodeze atât de bine cu viața orașului. Totuși, este un iepure, nu un câine.' a spus Daniel.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se închide pe data de  31 decembrie 2019. De subliniat este faptul că, în acest an, clujenii pot să sărbătorească așa cum se cuvine, fiind reintrodusă scena nașterii Domnului în cadrul târgului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel