Premierã la iUmor. Ce va face Mihai Bendeac

Sezon nou, reguli noi, asta şi-a dorit Mihai Bendeac de la cel de-al şaselea sezon al show-ului iUmor, difuzat în fiecare sâmbãtã, de la 20.00, la Antena 1.

Începând de acum, pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Mihai Bendeac este primul care foloseşte acest avantaj, în momentul în care pe scenã îşi face apariţia Loredana, o tânãrã venitã tocmai din Barcelona, care şi-a început cariera ca model, dar a revenit în România decisã sã facã trecerea cãtre stand up. „Eu aş vrea sã scot o carte verde acum!”, a spus Mihai, în momentul în care concurenta şi-a încheiat prestaţia pe scena „iUmor”. Ba mai mult, juratul a mers în culise, unde i l-a prezentat tinerei pe scenaristul show-ului, Andreas Petrescu, alãturi de care o va consilia pentru urmãtoarea ei prestaţie pe scena iUmor. „E vina ta, Mihai, dacã nu iese bine!”, i-a mai spus concurenta.

Dacã va reuşi sau nu Loredana sã îi convingã pe colegii de juriu ai lui Mihai Bendeac (deoarece juratul care foloseşte cartea verde îşi pierde dreptul de vot) cã locul ei este în finala show-ului, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20.00, la Antena 1. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală! Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Vezi și:

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend

Bani pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele de plasament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel