Urmărește emisiunea live


Preliminariile EURO 2020: Kylian Mbappe, forfait pentru meciurile cu Islanda şi Turcia

Selecţionata Franţei nu va putea conta pe starul Kylian Mbappe la meciurile cu Islanda şi Turcia din preliminariile EURO 2020, atacantul lui Paris Saint-Germain nefiind refăcut complet după o accidentare la coapsă, a anunţat Federaţia franceză de fotbal (FFF). 

Forfaitul lui Mbappe este o nouă lovitură dură pentru selecţionerul campioanei mondiale, Didier Deschamps, deja lipsit de serviciile portarului şi căpitanului său Hugo Lloris (Tottenham), mijlocaşului Paul Pogba (Paul Pogba) şi fundaşului Leo Dubois (Olympique Lyon), toţi trei accidentaţi.

Problemele lui Kylian Mbappe datează de la finele lunii august şi chiar dacă a revenit câteva minute pe teren la finele lunii septembrie, alături de PSG, fotbalistul parizian nu este capabil să dispute două meciuri internaţionale consecutive, pe 11 şi 14 octombrie, la Reykjavik şi apoi la Saint-Denis. Atacantul lui PSG s-a prezentat luni în cantonamentul selecţionatei Franţei de la Clairefontaine, în apropiere de Paris, alături de ceilalţi internaţionali, dar s-a pregătit separat, înainte de a fi autorizat să se întoarcă la clubul său, după o discuţie cu medicul şi cu selecţionerul Les Bleus. Deschamps l-a convocat în locul lui Mbappe pe Alassane Plea, atacantul echipei germane Borussia Moenchengladbach, jucător selecţionat o singură dată până acum în naţionala franceză, în noiembrie 2018, la un amical cu Uruguayul, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel