Preliminariile EURO 2020: Jucătorii englezi sunt pregătiţi să iasă de pe teren în cazul unor manifestări rasiste

Jucătorii din selecţionata de fotbal a Angliei sunt pregătiţi să iasă de pe teren dacă vor fi victimele unor manifestări rasiste cu ocazia meciurilor din preliminariile EURO 2020 cu Cehia şi Bulgaria, a declarat atacantul Tammy Abraham, citat de BBC.

Anglia va înfrunta Cehia în deplasare, vineri, în cadrul Grupei A a preliminariilor europene. Luni, naţionala Three Lions va juca în Bulgaria, într-un meci cu tribunele parţial închise, din cauza comportamentului rasist al suporterilor de la sud de Dunăre, în luna iunie.

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a convocat o reuniune a echipei, luni, pentru a discuta modul în care jucătorii vor acţiona în cazul în care vor fi ţinta abuzurilor rasiste repetate, pe viitor. 'Dacă i se întâmplă unuia dintre noi, ni întâmplă tuturor', a declarat Abraham.

'Harry Kane (căpitanul Angliei) a spus chiar că, dacă nu suntem mulţumiţi, dacă un jucător nu este fericit, ieşim cu toţii împreună de pe teren', a adăugat atacantul. Protocolul în trei etape al UEFA privind rasismul prevede că arbitrul poate opri meciul în cazul în care apelurile către spectatori nu vor opri abuzurile rasiste faţă de jucători. Forul continental a ordonat închiderea parţială a stadionului naţional al Bulgariei după comportamentul rasist al suporterilor săi la meciurile cu Cehia şi Kosovo, disputate în luna iunie, în preliminariile EURO 2020. Anglia este liderul grupei, cu 12 puncte, şi îşi poate asigura calificarea la turneul final de anul viitor dacă va învinge Cehia, ocupanta locului secund, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel