Preliminarii EURO 2020, România - Spania. Răzvan Burleanu (FRF): Cu patru puncte aş fi mulţumit în dubla cu Spania şi Malta

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că ar fi mulţumit dacă echipa naţională a României ar obţine patru puncte în meciurile cu Spania şi Malta, şi foarte fericit în situaţia în care ar câştiga şase puncte.

'Cu patru puncte aş fi mulţumit în dubla cu Spania şi Malta, cu şase aş fi foarte fericit. Nu e deloc uşor să te poţi impune în faţa Spaniei. E totuşi un avantaj uriaş că s-au vândut toate biletele şi vom avea 50.000 de români pe Arena Naţională. Iar aceşti suporteri cu siguranţă vor transmite din energia lor şi jucătorilor, astfel încât la final să fim toţi fericiţi', a spus Burleanu, prezent, luni, la un eveniment organizat de unul dintre sponsorii echipei naţionale a României.

Burleanu s-a arătat mulţumit de gazonul de pe Arena Naţională, înlocuit săptămâna trecută de Primăria Capitalei după concertele care au avut loc în această vară. 'Se pare că partenerii Primăriei Capitalei s-au ţinut de garanţiile pe care ni le-au oferit şi în momentul de faţă chiar avem un gazon bun. Ne dorim ca şi la ora jocului să fie optim, dar aşa cum arată azi chiar e un gazon prea bun, aşa cum a zis Contra. Iar gazonul va ţine, colegii mei au luat parte la toate etapele de montare şi întreţinere şi se respectă tot planul iniţial', a explicat preşedintele.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Spaniei, la 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, şi reprezentativa Maltei, în 8 septembrie (ora 19:00), pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel