Prefecturile din țară, în subordinea Ministerului Dezvoltării

Premierul desemnat Ludovic Orban susține că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației după învestirea Guvernului.

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, la audierea ministrului propus pentru Dezvoltare, Ion Ștefan, din comisia parlamentară de specialitate, că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației după învestirea Guvernului, scrie Mediafax. 

"După titulatura Ministerului, puteți trage concluzia evidentă că da, prefecturile vor fi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Acest lucru nu cred că poate să reclame o problemă. Toate detaliile legate de funcționarea guvernului și ministerelor se vor regăsi în cadrul OUG care va reglementa activitatea Guvernului și va stabili întreaga arhitectură instituțională a Guvernului. OUG va fi adoptată după învestirea Guvernului", a răspuns Ludovic Orban la întrebarea adresată lui Ion Ștefan de către deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu privind trecerea prefecturilor în subordinea Ministerului Dezvoltării.

Ștefan Ion, propunerea PNL la Ministerul Lucărilor publice și Dezvoltării, are 50 de ani, este de profesie inginer electromecanic și deputat de Vrancea din 2016. El e și directorul general al unui magazin din Focșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel