PREDICȚII 2019 despre război mondial, cancer și terorism

terorism
terorism

Ce ne așteaptă în 2019? Care sunt predicțiile pentru 2019? Va începe al Treilea Război Mondial, dar și răspunsurile la alte întrebări le veți afla de la cei mai reputați astrologi.

Celebrul Pavel Globa, cunoscut pentru previziunile sale, omul care a prezis dezastrul de la Cernobîl, atacul din 11 septembrie din Statele Unite și războiul din Irak, a spus ce ne așteaptă în 2019. Pavel Globa crede că, în 2019, vor apărea două țări sau blocuri de țări cu opinii divergente și este de părere că, pe harta lumii, vom vedea noi zone de conflict și noi conflicte militare. Astrologul nu exclude apariția unei superputeri, dar precizează că nu va fi nici Rusia, nici Statele Unite.

"Relațiile Rusiei se vor îmbunătăți cu mai multe țări care, în trecut, au rupt relațiile economice cu Moscova, dar vor rămâne tensionate cu actorii internaționali majori", a spus el.

Tamara Globa, un cunoscut astrolog al Rusiei și fosta soție a lui Pavel Globa, prezice intensificarea activităților pe scena internațională. Potrivit spuselor sale, relațiile dintre Rusia și Statele Unite vor experimenta vârfuri alternante de confruntare cu perioade de înțelegere reciprocă.

Va începe al Treilea Război Mondial în 2019?

Pentru Vassilissa Volodina, un astropsiholog, relațiile vor rămâne foarte complicate între liderii mondiali. Operațiunile militare s-ar putea intensifica în unele părți ale planetei noastre. ”Există pericolul începerii unui război mondial”, a spus ea.

Pericolul terorist rămâne pe ordinea de zi

Problema terorismului va rămâne pe ordinea de zi și câțiva lideri politici vor fi victime ale atacurilor, ceea ce va provoca panică în unele părți ale lumii, a spus Pavel Globa, mai ales în contextul așteptat de intensificare a activităților organizațiilor teroriste în multe țări în 2019.

Ce spun astrele pentru Uniunea Europeană?

Potrivit lui Pavel Globa, 2019 ar putea fi un an foarte dificil pentru Uniunea Europeană. Se va confrunta cu o situație dificilă, în special din cauza problemelor economice și ecologice. Problemele de migrație se vor înrăutăți.

O atitudine iresponsabilă față de ecologia planetei noastre ar putea avea un impact dureros asupra umanității. Potrivit lui Pavel Globa, poluarea va ajunge la o asemenea scară încât locuitorii marilor orașe industriale se vor gândi să meargă spre locuri mai sigure din punct de vedere ecologic. Astfel, orașele mici și satele vor avea șansa de a se renaște și se vor dezvolta.

Societate și sănătate

Pavel Globa se așteaptă la un mare succes în domeniul sănătății publice. Astfel, el declară că omenirea va găsi, în sfârșit, un tratament pentru cancer.

De-a lungul timpului, presa a scris că Globa a mai prezis căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel