Preda, la Parlament: Așa știe să conducă dl Dragnea. Va plăti pentru asta...

Cezar Preda
Cezar Preda

Deputatul liberal Cezar Preda, membru al comisiei de control a SRI, este nemulțumit de modul în care s-a constituit aceasta și lansează acuzații dure. 

”Modul în care s-a constituit comisia de control a SRI a încălcat toate procedurile parlamentare, la dispoziția d-lui Dragnea. Dl Dragnea a făcut o comisie pentru dânsul și pentru dl Tăriceanu. Când un grup parlamentar nu este reprezentat se suplimenta comisia cu o persoană-două pentru că așa e corect într-o democrație.

Vreau să vă spun că deși PNL-ului îi revenea funcția de vicepreședinte aici și de președinte la SIE, dl Dragnea a spus că așa își dorește dânsul, că vrea să i-o plătească d-lui Iohannis și că nu ne dă nimic. Ce legătură avea dl Iohannis cu Parlamentul României, eu nu știu, dar așa știe dl Dragnea să conducă. Va plăti pentru asta, pentru că în general mai pierd și alegerile. Și tot ce faci într-un timp, se întorc”, a declarat Cezar Preda la Palatul Parlamentului, după ce a participat la ședința Comisiei parlamentare de control a activității SRI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel