Președintele USR s-a simțit la Sf. Gheorghe ca în Las Vegas

Dan Barna
Dan Barna

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, prezent în judeţul Covasna pentru a susţine campania "Fără penali în funcţii publice", a declarat că municipiul Sfântu Gheorghe i-a creat impresia unui "Las Vegas al responsabilităţii civice".

Barna a precizat că a avut surpriza să constate că majoritatea oamenilor pe care i-a întâlnit pe stradă au fost de acord să semneze pentru această cauză. "E prima dată când vin în Sfântu Gheorghe (...) şi am petrecut o oră şi jumătate spre două adunând semnături în zona centrală a oraşului şi chiar le spuneam colegilor că am avut un sentiment de Las Vegas al responsabilităţii civice, pentru că spre deosebire de aproape majoritatea oraşelor din ţară unde am fost ca să ajut la strângerea de semnături, şi am fost până la acest moment în mai mult de zece, aici am avut surpriza, şi accentuez, am avut surpriza să văd că, în medie, din 10 oameni 8 sau 9 au semnat", a declarat Dan Barna, în cadrul unei conferinţe de presă.

România, casa de avocatură a lui Dragnea

El a mai afirmat, în context, că "România a funcţionat în ultimul an şi jumătate precum o casă de avocatură" pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. "În România, toată problema în care ne zbatem noi acum, ca ţară, vine din faptul că un om, Liviu Dragnea, vrea să îşi rezolve problemele personale, să schimbe toate legile şi tot sistemul juridic ca să nu ajungă la închisoare pentru nişte fapte pe care le-a săvârşit. (...)

Deci, o problemă personală a unui individ a devenit preocuparea naţională a unui stat timp de un an şi jumătate, ceea ce este foarte grav. (...) Într-un fel, România a funcţionat timp de un an şi jumătate precum o casă de avocatură pentru Liviu Dragnea, şi Parlamentul la fel", a mai spus Dan Barna. Vicepreşedintele USR Elek Levente a declarat că, în opinia sa, receptivitatea oamenilor din Sfântu Gheorghe se datorează nivelului de educaţie al populaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel