Prăjitură cu canabis, dăruită într-un spital din Marea Britanie

Prăjitură cu canabis oferită în semn de mulțumire pentru serviciile oferite, personalului unui spital din Marea Britanie. 

Personalul sanitar dintr-un spital din Marea Britanie a primit din greșeală o prăjitură cu canabis, scrie Press Association.

Incidentul vine după ce o persoană a vrut să mulțumească personalului pentru serviciile medicale primite. Desertul provenea de la aniversarea de 18 ani a nepotului său, iar pacientul nu avea cunoștințe de prezența canabisului. 

Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a spitalului Warrington and Halton al NHS Foundation Trust, asistent şef Kimberley Salmon-Jamieson a declarat: Un singur membru al personalului a mâncat o bucăţică de prăjitură, însă nu a suferit efecte adverse, nu a îngrijit niciun pacient după aceea şi a ieşit din tură. Observând că prăjitura avea un miros ciudat, personalul superior a notificat poliţia din Cheshire care a îndepărtat şi ulterior a distrus prăjitura.

Ofiţerii au primit o înştiinţare la data de 27 mai potrivit căreia o prăjitură despre care se bănuia că ar conţine droguri a fost adusă la Spitalul Warrington de o persoană din public care a oferit-o angajaţilor. În urma investigaţiei, ofiţerii au concluzionat că persoana respectivă nu era conştientă de conţinutul prăjiturii rămase de la aniversarea nepotului, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Cheshire. Cazul a fost închis, iar prăjitura a fost distrusă, a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel