Prahova: Trafic feroviar blocat! Accident rutier pe DN1

Alexandru Ichim / 07 Martie 2019 / 11:22

Un accident atipic a avut loc pe Drumul Național 1, în județul Prahova. Un autoturism a rămas blocat pe calea ferată după ce a fost lovit din spate de către un alt autoturism. O persoană a fost rănită.

Un autoturism a rămas blocat pe calea ferată după ce a fost lovit din spate de către o altă mașină. Semnalele acustice și luminoase, de la trecerea la nivel cu calea ferată, erau în funcțiune. 

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în zona localităţii Păuleşti, judeţul Prahova, pe sensul de mers Braşov-Ploieşti, în care au fost implicate 2 autoturisme. Acestea au intrat în coliziune faţă-spate din cauza frânării bruşte a primului autoturism.

În urma impactului, primul autoturism a rămas imobilizat pe calea ferată, având semnalele luminoase în funcțiune, iar conducătoarea auto a fost rănită, suferind leziuni uşoare din primele investigaţii.

Traficul ferovir este oprit până la finalizarea cercetării locului faptei, iar cel rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

 

Vezi și: 

Ciuhodaru: Întârzierea tratamentului poate fi letală. Schimbări în unitățile de învățământ