Prahova: Mai multe persoane rănite uşor în două accidente petrecute pe DN 72 şi pe Centura de Vest

Două accidente soldate cu rănirea uşoară a mai multor persoane au avut loc, marţi dimineaţa, în Ploieşti, pe DN 72, respectiv pe Centura de Vest.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, în accidentul produs pe DN 72, în zona Bauelemente, au fost implicate un taxi şi un microbuz.

'Din primele verificări se pare că un autoturism care ieşea din zona Bauelemente ar fi efectuat manevra de viraj stânga, către Ploieşti, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz care circula către Târgovişte. (...) O persoană din microbuz este asistată medical la faţa locului, fiind rănită uşor, la prima vedere', au precizat reprezentanţii IPJ Prahova. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a informat că la locului accidentului s-au deplasat un echipaj de stingere, unul de prim ajutor şi un echipaj de victime multiple.

În accidentul petrecut pe Centura de Vest au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu 3 persoane, dintre care una este rănită, respectiv o femeie de 20 ani, care a suferit un traumatism cranian minor şi a fost transportată la UPU, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel