Prahova: Deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a evadat de la un punct de lucru, este căutat de forţele de ordine

Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a evadat, miercuri, de la un punct de lucru din Poseşti, iar poliţiştii îl caută, informează IPJ Prahova.

Deţinutul era condamnat pentru furt calificat.

'În jurul orei 16,40, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti cu privire la faptul că un bărbat care executa o pedeapsă privativă de libertate în regim deschis a plecat de la o societate comercială din comuna Poseşti, unde desfăşura activităţi lucrative, fără a mai reveni la unitatea de penitenciar', precizează IPJ Prahova.

Deţinutul se numeşte Bucur Florian Nicuşor, are 27 de ani şi este din judeţul Prahova. 'Bărbatul are 1,80 metri înălţime, statură atletică, păr şaten, ochi albaştri, frunte lată, nu poartă mustaţă, barba rasă.

Astăzi era îmbrăcat cu tricou verde, pantaloni bluejeans albastri trei sferturi, iar în picioare adidaşi albi', informează IPJ Prahova. Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel