POZA ZILEI cu ministrul Anisie și Ludovic Orban. Secretar de stat din ministerul Apărării: Ăștia suntem. Mai mult nu putem

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Fostul secretar de stat din ministerul Apărării, Otilia Sava, a comentat apariția ministrului Educației, Monica Anisie, alături de Ludovic Orban la o petrecere.

”Ei spun că au fost la Balul PNL. Adică te astepti să vezi stil, bun gust și eleganță de la mai marii care ne conduc... in pași de vals. După cort și mătasea broaștei de pe statuia ministrului educației pare că au fost la o nuntă.

Ca să înțelegeți cât de sus ar trebui să țină oamenii ăștia blazonul, încercați să vi le imaginați pe Angela Merkel, sau Ursula von der Lyen nădușite după o horă între friptură și sarmale. In timpul liber sigur că pot fi surprinse în ipostaze neoficiale, dar n-o să găsiți cu ele imagini care te fac să-ți fie jenă că le-ai ales în fruntea unor instituții.

Uitati-vă bine la poza asta, pentru că este maximul de eleganță pe care ni-l permitem în Guvernul României

Deși sunteti înconjurați de femei frumoase care reușesc să fie chic cu atât de puține artificii de calcul, de pe scena politicii ne surâde încremenirea și trecutul, fără nicio urmă de speranță, ca să nu mai vorbim de viitor și, doamne ferește, avangardism.

Felul in care ne îmbrăcăm tine de educație. Felul in care privim si zâmbim are legatura cu rafturile de autori cu care ne-am hrănit, ori pe care i-am ignorat. Zâmbetul doamnei de verde mă duce, dincolo de succesul suprem că are un cadru atât de aproape de premier, care răzbate prin toti porii pe care i-a luat la bal - mă duce cu gândul că sursa de inspiratie a rămas celălat premier.

Ăștia suntem. Mai mult nu putem. Niște nuntași la nunta României, de la care s-a furat si ultima speranta ca vom mai gasi mireasa”, a scris Otilia Sava pe Facebook.

(w670) SURSA FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel