Poză cu Kovesi. Sebastian Ghiță: Pun la dispoziția...

Rodica Mitu / 24 ian 2019 / 21:46

Sebastian Ghiţă, joi seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3, a fost întrebat despre fotografia cu Laura Codruța Kovesi pe care a promis că o va publica după interviul acordat lui Ion Cristoiu.

„Verificările asupra doamnei Kovesi trebuie făcute de către procurori și în cadrul legii. Sunt convins că cei de la Secția de investigare a magistraților vor avea răbdarea și atenția să se pronunțe asupra activității doamnei Kovesi", a spus Sebastian Ghiță.

„Poate că acea poză va ajunge la Secția de Investigare a magistraților", a mai spus, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă va trimite el fotografia, a răspuns astfel: Dacă procurorii îmi vor cere... Eu urmează să fiu audiat, chiar de aici. Dacă procurorii îmi vor cere, voi pune la dispoziția dânșilor orice materiale". 

Amintim că Sebastian Ghiță i-a arătat lui Ion Cristoiu, în cadrul unui interviu, o fotografie cu Laura Codruța Kovesi. Întrebat pe 15 martie 2018, tot la Antena 3, de ce nu dă publicității fotografia cu Kovesi, fostul deputat a zis: „Am făcut, în ultimul an, o mulțime de lucruri poate mai agresive în societate. Viața m-a adus în situația în care m-a adus. Încerc să îmi protejez viața și poziția. Mă gândesc totuși să supraviețuiesc. Vă promit că această poză va fi dată publicității".

 

 

VEZI ȘI: Ghiță, PRIMA reacție după poza cu Gușă și Andronic

VEZI ȘI: Ghiţă - Guşă - Andronic, întâlnire la Belgrad. Cozmin Guşă, reacţie