Poză cu Kovesi. Sebastian Ghiță: Pun la dispoziția...

Sebastian Ghiţă, joi seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3, a fost întrebat despre fotografia cu Laura Codruța Kovesi pe care a promis că o va publica după interviul acordat lui Ion Cristoiu.

„Verificările asupra doamnei Kovesi trebuie făcute de către procurori și în cadrul legii. Sunt convins că cei de la Secția de investigare a magistraților vor avea răbdarea și atenția să se pronunțe asupra activității doamnei Kovesi", a spus Sebastian Ghiță.

„Poate că acea poză va ajunge la Secția de Investigare a magistraților", a mai spus, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă va trimite el fotografia, a răspuns astfel: Dacă procurorii îmi vor cere... Eu urmează să fiu audiat, chiar de aici. Dacă procurorii îmi vor cere, voi pune la dispoziția dânșilor orice materiale". 

Amintim că Sebastian Ghiță i-a arătat lui Ion Cristoiu, în cadrul unui interviu, o fotografie cu Laura Codruța Kovesi. Întrebat pe 15 martie 2018, tot la Antena 3, de ce nu dă publicității fotografia cu Kovesi, fostul deputat a zis: „Am făcut, în ultimul an, o mulțime de lucruri poate mai agresive în societate. Viața m-a adus în situația în care m-a adus. Încerc să îmi protejez viața și poziția. Mă gândesc totuși să supraviețuiesc. Vă promit că această poză va fi dată publicității".

VEZI ȘI: Ghiță, PRIMA reacție după poza cu Gușă și Andronic

VEZI ȘI: Ghiţă - Guşă - Andronic, întâlnire la Belgrad. Cozmin Guşă, reacţie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel