Poveste care îți atinge sufletul. Ce a făcut un supraviețuitor al tragediei de la Mihăileşti

Antonia Ioniţă, jurnalista care s-a aflat la numai câţiva kilometri distanţă de explozia de la Mihăileşti, a făcut public un video emoționant.

Sorin Teșcan, un pompier care a supraviețuit tragediei de la Mihăilești, a salvat de la înec o căprioară. Totul s-a petrecut în lacul din Crâng din Buzău.

"O poveste care îți atinge sufletul: un pompier, Sorin Teşcan, supraviețuitor al tragediei de la Mihaileşti a salvat de la înec o căprioară însetată care a alunecat în lacul din Crâng încercând să bea apă", a notat Antonia Ioniță pe Facebook lângă clipul pe care l-a postat.

 

O poveste care iti atinge sufletul: un pompier, Sorin Teşcan, supravietuitor al tragediei de la Mihaileşti a salvat de la înec o cãprioara însetatã care a alunecat in lacul din Crâng incercand sa bea apa

Posted by Antonia Ionita on 7 August 2015

Tragedia de la Mihăilești

Cu 30 de zile înainte de liberarea din armată, Sorin Teşcan a trăit cumpăna vieţii sale atunci când camionul pe care trebuia să îl stingă a explodat, curmând 18 vieţi.

Sorin Teşcan este unul dintre cei cinci militari în termen de la pompieri care au scăpat cu viaţă din cea mai mare tragedie rutieră din România ultimelor decenii (de la Mihăilești).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel