Posibile fraude la alegerile din 2009

Geoană Băsescu
Geoană Băsescu

Suspiciunile care planează asupra fraudelor de la alegerile prezidenţiale din 2009 sunt mai mult decât rezonabile şi sunt destui factori care indică asta. 

Eu cred că fostul procuror general Augustin Lazăr şi-a mai făcut încă o dată datoria faţă de sistem. Dânsul a procedat în aşa fel încât foarte multă lume a putut răsufla uşurată. De-a lungul timpul au fost multe plângeri legate de fraudarea alegerilor din 2009. Există suspiciuni, nu rezonabile, există suspiciuni sustenabile că alegerile din 2009 au fost de fapt fraudate.

Suspiciunile nu erau legate doar de votul masiv din diaspora care a răsturnat într-o singură noapte rezultatul alegerilor, ci şi de votul intern. 

Nu doar la votul din diaspora, ci şi în interior sunt suspiciuni. Faptul că s-au schimbat prefecţii peste noapte, faptul că în secţiile de votare preşedinţii erau de la partidul lui Băsescu. Sunt foarte multe lucruri puse sub semnul întrebării.

Ancheta fraudării alegerilor prezidenţiale din 2009 a fost închisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel