Portarul Loris Karius nu scapă de huiduieli și critici

Portarul Loris Karius a avut parte, din nou, de momente neplăcute pe stadionul Beşiktaş.

Portarul german Loris Karius, împrumutat în august de Beşiktaş de la Liverpool, a fost huiduit de fani după ce a greşit grav în ultima etapă a campionatului Turciei, iar antrenorul echipei, Şenol Guneş, l-a criticat deschis, scrie site-ul Turkish Football. Beşiktaş a învins-o duminică acasă pe Konyaspor cu 3-2, graţie golului reuşit de japonezul Shinji Kagawa în minutul 90+3.

Loris Karius a gafat la golul lui Omer Ali Şahiner din minutul 20 şi a fost fluierat de fani până la încheierea partidei. Goalkeeperul de 25 de ani se bucură de o tristă celebritate după cele două gafe ale sale din finala ultimei ediţii ale Ligii Campionilor, pierdută cu 3-1 de Liverpool în faţa lui Real Madrid. Tehnicianul lui Beşiktaş l-a susţinut pe Karius în acest sezon, însă după meciul cu Konyaspor l-a criticat pe faţă.

Citește și: Simona Halep - un nou antrenor. Țiriac și Năstase, despre cine ar trebui să-i fie alături

E ceva în neregulă

'A greşit la golurile pe care le-a primit. Karius a cam bătut pasul pe loc, e ceva în neregulă cu electricitatea, motivaţia, entuziasmul său pentru joc. Aşa a fost de la început, nu se simte cu adevărat parte a echipei, e un lucru pe care noi nu l-am putut pune la punct şi cu siguranţă sunt parţial vinovat pentru acest lucru', a spus experimentatul Şenol Guneş. 'E ceva în neregulă, a avut şi ghinion, e talentat dar lucrurile n-au mers şi avem o problemă. Aş spune că dacă l-aş mai avea la dispoziţie pe Tolga, l-aş folosi pe el', a adăugat antrenorul.

Guneş a fost numit luna trecută selecţioner al Turciei, în locul lui Mircea Lucescu, şi va va prelua noua funcţie pe 1 iunie, la finalul campionatului. Izbucnirea sa de după meciul cu Konyaspor poate fi interpretată ca un semnal pentru conducerea clubului. Karius a primit 37 de goluri în poarta lui Beşiktaş în toate competiţiile. Împrumutul său de la Liverpool este valabil doi ani. Beşiktaş este pe poziţia a treia a clasamentului, la 13 puncte de liderul Istanbul Başakşehir, când mai sunt nouă etape.

Citește și: Astra - Craiova: Ce să înțelegem? Acum încep "furtunile"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel