Portarul echipei letone FK Ventspils, suspendat zece meciuri pentru comportament rasist

Portarul ucrainean al echipei letone de fotbal FK Ventspils, Konstantin Mahnovschi, a fost suspendat pentru zece meciuri de Comisia de disciplină a UEFA, fiind acuzat de comportament rasist în partida cu maltezii de la Gzira United, din turul doi preliminar al Europa League, scrie AFP.

UEFA nu a indicat faptele de care se face vinovat jucătorul. Totodată, senegalezul Amadou Samb, de la Gzira, a primit o suspendare de două meciuri pentru insulte.

Clubul leton, care în partida de pe teren propriu în care s-au petrecut evenimentele respective a terminat la egalitate, 2-2, cu formaţia din Malta, s-a calificat după ce câştigase cu 4-0 în tur.

Joi seara, FK Ventspils va juca împotriva portughezilor de la Vitoria Guimaraes în turul trei preliminar.

De asemenea, UEFA a sancţionat clubul georgian Dinamo Tbilisi cu meciul următor de acasă din cupele europene pe care va trebui să-l joace fără spectatori, după insulte rasiste ale suporterilor echipei în partida retur cu Qabala FK (Azerbaidjan) din turul doi preliminar al Europa League. Totodată, clubul georgian trebuie să achite şi o amendă de 50.000 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel