Pop și-a anunțat DEMISIA. Ceartă aprinsă cu Turcescu, cere DOVEZI. "Plec mâine"

Liviu Pop și Robert Turceascu s-au certat în direct. 

Liviu Pop și Robert Turcescu și-au schimbat câteva replici dure pe tema legii carantinării și a dezbaterii din Comisia Juridică, în direct la B1 TV. În plus, Turcescu l-a acuzat pe Pop că pe vremea când era ministru al Educației a desființat instituții care verificau plagiatul.

Liviu Pop: N-am desființat nicio instituție, nu mai intrați în logica aceasta și nu săriți de la una la alta. Eu înțeleg că aveți obsesia aceasta, dar nu are nicio legătură. Documentați-vă că nu strică! În calitatea dvs. de fost cetățean care s-a informat bine, mai informați-vă în continuare! Nu am desființat nimic. Eu vă întreb: Dacă dvs. îmi dovediți că eu am desființat un singur lucru, eu îmi dau demisia din Senat! Dvs. vă dați demisia din Cameră dacă nu aveți acest lucru?

Robert Turcescu a continuat cu acuzațiile, moment în care Liviu Pop s-a aprins și a continuat cearta: "Eu vă repet, domnule deputat, că deja o țineți de vreo patru ani de zile în Parlament pe subiectul acesta. Repet, nu am desființat nimic, nu mă mai acuzați. Dacă-mi dovediți că am desființat o instituție, eu plec mâine din Senatul României! Dar dacă nu-mi dovediți, plecați dvs. din Camera Deputaților?". 

Nu s-a înțeles dacă Turcescu a dat un răspuns și care ar fi fost acela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel