EXCLUSIV  Ponturi pentru criza economică. Remus Borza: Vinde acum și cumpără mai ieftin peste un an

Remus Borza
Remus Borza

Săptămâna care se încheie a generat discuții în privința stării economiei, un subiect care nu are prea mare spațiu, prins, pe de o parte, între criza politică și de cealaltă de cazul Caracal.

Doi oficiali ai Băncii Naționale au postat analize destul de pesimiste, subliniind că o fac în nume propriu, fără a implica instituția.

La DCNews, în cadrul emisiunii „Borza Analytica", recent, Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, a fost întrebat cum poate să se pregătească cetățeanul simplu pentru următoarea criză economică.

„Vine Criza! Precum în 2009, ne va găsi cu cămara goală, cu deficite structurale, bugetare și de cont curent cât Casa Poporului. Cu ce o să hrănești poporul în criză? E o întrebare la care cei care conduc România trebuie să găsească cât mai repede răspuns”, a spus Remus Borza, adăugând că o criză economică nu oferă decât soluții dureroase. „Să ne aducem aminte de ce s-a întâmplat în 2009-2010”, a subliniat acesta.

Ponturi pentru români

„În ceea ce-l privește pe cetățeanul de rând, este bine să devină mai chibzuit în cheltuirea banilor, să mai pună ceva mărunțiș la ciorap, să vândă ce are de vândut azi, terenuri și imobile, și să se abțină să cumpere astfel de proprietăți și implicit titluri de valoare. Le va putea cumpăra mai ieftin cu 10-20% peste un an.

Economiile în aur sunt binevenite pe orice vreme de recesiune sau de creștere economică. În rest, să ne rugăm Domnului să trecem cu bine și de criza asta”, a spus Remus Borza la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel