EXCLUSIV  Ponta, trădat de liderii Pro România, pierzătorul zilei. Vâlcu: A fost lăsat singur. Marele RISC

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Victor Ponta a suferit o puternică lovitură astăzi, după ce a fost trădat de parlamentari puternici ai Pro România. 

”Victor Ponta e marele pierzător al votului de astăzi, pentru învestirea Guvernului Orban. În momentul de față, avem, în Opoziție, două partide de stânga: Pro România, partid de lider, în care însuși liderul a fost lăsat în ofsaid de alți lideri ai partidului care au trădat și au votat Guvernul PNL în Parlament; PSD. Practic, Victor Ponta a rămas singur și riscă să ajungă la nivelul unui comentator pe Facebook. Odată cu el, a pierdut și candidatul Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE, care astăzi a votat PNL, și de Pro România, un partid cu mari probleme, de astăzi. Victor Ponta, care ar fi trebuit să devină game changer, care făcea jocurile în Parlament, a votat căderea Guvernului, lovind PSD, apoi a fost părăsit de cei alături de care atacase PSD, deci trupele lui Ponta au dezertat, lăsându-l singur.” a opinat jurnalistul Val Vâlcu. 

Jurnalistul a precizat că ar fi fost o strategie mai benefică pentru Victor Ponta dacă ar fi găsit o formulă de comunicare prin care să sprijine condiționat Guvernul Orban, prin care să nu se poziționeze ferm împotrivă. ”Ar fi fost o strategie care-l păstra important în negocieri. El s-a opus Guvernului Orban și propriile ”trupe” l-au călcat în picioare, ieșind extrem de șifonat în urma trădărilor din partid”. 

Mai mulți parlamentari de la Pro România au votat Guvernul Orban în Parlament. În urmă cu o zi, Victor Ponta afirma că, dacă vor fi trădători, aceștia să urmeze calea PNL-ului. 

Vezi aici: Trădătorii din PSD și PRO România. Cine a votat Guvernul Orban

*Declarațiile de mai sus reprezintă o opinie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel