Ponta şi Cioloş, partide. Dragnea: Disperare mare. Au început să-şi desfacă conservele

Ponta - Ciolos
Ponta - Ciolos

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut un comentariu şi asupra mişcărilor de pe scena politică făcute de către Victor Ponta şi Dacian Cioloş. 

Întrebat cum comentează alianţa electorală încheiată între USR şi PLUS - partidul lui Dacian Cioloş, Liviu Dragnea a declarat: Securtiştii şi-au facut două partide: unul de stânga şi unul de dreapta. Cel de stânga, Maior şi Coldea, Pro Romania şi cel de dreapta, cu Cioloş. E simplu. E disperare mare dacă au început să-şi desfacă conservele. Ceea ce este de bine", a declart preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cât priveşte riscul ca PSD să piardă majoritatea parlamentară ca urmare a plecărilor din partid către formaţiunea lui Victor Ponta, Liviu Dragnea a declarat că nu există acest risc. "Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiuni de cenzură. Se pare că s-au păcălit", a spus liderul PSD. Întrebat dacă se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să demisioneze din PSD, Dragnea a răspuns: "Nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai este niciunul acoperit, nu mai pleacă niciunul. Dacă mai este, mai pleacă". 

Vezi şi: Dragnea, declarații de ultimă oră. Precizările momentului

Buget București. Dragnea: Trebuie să înceteze minciunile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel