Ponta, revoltat de reacția lui Iohannis față de protestatarii de la Cotroceni

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că ignoră protestele din ultimele două zile organizate de cei "care muncesc în economia adevărată a României" și anunță că votul de duminică va fi unul care va sancționa guvernul tehnocrat.

"Ieri au fost mii de profesori, azi alte mii de oameni care muncesc în economia adevărată a României! Duminică vor fi milioane de oameni să sancționeze la vot "Guvernul Lui"!

Alo, Dl. Iohannis, alo , securiștilor din "Sistemul de Propagandă"! Acum nu mai ascultăm "Strada"?", a scris, joi, pe Facebook, Victor Ponta, după ce anterior, îi îndemna pe români să analizeze meritele și realizările candidaților PSD și să îi voteze duminică.

Sindicaliștii din industria de autovehicule și subansamble auto, respectiv cei din transporturi, au protestat, joi, în fața Palatului Cotroceni, nemulțumiți de lipsa investițiilor din cele două sectoare de activitate precum și de nivelul salariilor și de condițiile de lucru.

În urmă cu o zi, de Ziua Copilului, mii de angajați din învățământ, alături de elevi și părinți, au pornit în jurul prânzului din Piața Victoriei într-un marș către Palatul Cotroceni, protestul fiind generat de eșuarea negocierilor cu Guvernul României referitoare la salarizarea din învățământ.  

Sindicaliștii din Educație au încheiat miercuri, în jurul orei 14,00, protestul organizat în Capitală, după ce liderii sindicali au avut, la Palatul Cotroceni, o discuție "mulțumitoare" cu un consilier al președintelui României, Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel