Ponta, replică ACIDĂ pentru Orban. Chirieac: I-a pus cruce carierei politice. I se va spune alcoolicul!

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în urma atacului lui Victor Ponta la adresa lui Ludovic Orban.

"I-a pus cruce carierei politice a lui Ludovic Orban. De acum i se va spune alcoolicul! La fel cum fostul premier avea o denumire, femeie fiind, nepoliticoasă cu totul și poate nici meritată, acum, prin ce a spus Ponta, lui Orban i se va spune alcoolicul. Stați puțin, ca să înțelegem. Avem un premier care are probleme cu alcoolul? Asta a spus Victor Ponta. Pot să înțeleg atunci 25 de ordonanțe de urgență într-o noapte și 31 de hotărâri de Guvern. PNL are o problemă. PNL e un partid de oameni responsabili, un partid căruia România îi datorează enorm, inclusiv Marea Unire", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

Nu are ce căuta la conducerea acestui partid

"Orban nu are ce căuta ca președinte al acestui partid. Mă rog, stați puțin să ne liniștim, să vedem dacă zicerea domnului Ponta este într-adevăr reală, că poate fi o calomnie. Ar putea fi o calomnie, mai ales că e protejat de lege, declarația fiind politică de la tribuna Parlamentului. Noi trebuie să aflăm, și cel mai bine ar fi să-l întrebăm chiar pe Ludovic Orban dacă are probleme cu alcoolul", a adăugat analistul politic.

Citește replica lui Victor Ponta: Ponta: Un singur lucru, dragă Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcoolizare

"Sunteți alcoolist?" / "El pare un pic ciudat"

Violeta Romanescu: Și ce să-l întrebăm: "Sunteți alcoolist?"

Bogdan Chirieac: ”Doamnă, când ești lider de nivelul acesta, președinte, prim-ministru, astfel de probleme, dacă ai probleme psihice grave sau probleme de orice fel, mai bine nu te bagi. Poate sunt probleme din cauza cărora nu-ți poți exercita funcția. El pare un pic ciudat, Ludovic Orban, dar poate și eu par ciudat. Nu am îndrăznit să trag o concluzie până acum. Acum fostul prim-ministru al României spune actualului prim-ministru: Frecventați clinicile de dezalcoolicare! În fapt, nu e un lucru rău. Înseamnă că omul e conștient de problema sa și se tratează.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel