Ponta, reacție DURĂ: E un MĂSCĂRICI. PREMIERĂ în istoria României și chiar în istoria mondială

Victor Ponta a vorbit în direct despre guvernarea din România, dar și despre o premieră în istoria României și i-a dat o replică dură lui Ludovic Orban.

Victor Ciutacu: Ca să citez din dl. Traian Băsescu sau ca să-l parafrazez, aproape cel mai important om politic al momentului: ”dl. Victor Ponta, cel care face majorități parlamentare și strică majorități parlamentare.”

"Nu mai citați din domnul Băsescu că vă închid telefonul! Spre exemplu eu nu am vrut să fie învestit acest Guvern, pur și simplu condus de un măscărici, că domnul Ludovic Orban așa se comportă, îmi pare rău, sper să nu vă amendeze. Reformulez, acest Guvern ridicol, penibil, nu am vrut, nu l-am votat și totuși a fost o majoritate de 240 de parlamentari pașnici și curajoși și luptători care l-au votat în noiembrie ca să-i dea jos în februarie", a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

Pentru prima dată în istoria României sau chiar și istoria mondială

"În al doilea rând, moțiunea de cenzură de săptămâna trecută a fost votată de 261 de parlamentari, deci nu ajungea doar Pro România. Și în al treilea rând, săptămâna viitoare sau nu știu când, o să trăim, pentru prima dată în istoria României, s-ar putea să fie și istoria mondială, când vine un prim-ministru pe care nu-l votează nici colegii lui, adică nu-l va vota nimeni. Poate doar doamna Turcan, de milă. În acest timp, dincolo de penibilul situației în care e Orban- că e penibil e problema lui până la urmă- vreau să vă spun că acum este foarte clar pentru toată lumea: Cel puțin cinci luni de acum încolo nu o să avem guvernare în România", a adăugat el.

"Bun mă, și dacă faci anticipate, ce? O să curgă lapte și miere?"

"O să avem ce vreți dumneavoastră, scandal în Parlament, campanie electorală, negocieri, dar guvernare nu o să avem, până la sfârșitul lunii iunie cel mai devreme. După care vine iulie, august, pleacă lumea în vacanță. Fără guvernare într-o perioadă atât de rea, cu deficit bugetar, fără fonduri europene, o să fie și mai rău. Când mă uit la liberali că ei fac anticipate... Bun mă, și dacă faci anticipate ce? O să curgă lapte și miere? O să aveți bani de de toate? Ce se întâmplă după ce faceți anticipate pentru oameni?", a completat Ponta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel