Ponta propune un nou premier! Nu mai este Mihai Tudose

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a anunțat că premierul propus de Pro România, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece și actuala guvernare va fi înlocuită, este Sorin Cîmpeanu, și nu Mihai Tudose, care susținea că își dorește să revină ca prim-ministru.

Nu există deja acel număr de 235 de parlamentari pentru ca moțiunea să treacă mai departe. Poate să existe până la data moțiunii dacă până atunci se știe pasul următor. Altfel, să ceri unor oameni să se arunce în gol pentru a vedea ce va fi după...

Un Guvern condus de domnul Orban nu ar fi mai bun decât cel actual. Trebuie să spui ce urmează pentru că altfel. Nu am avut negocieri cu cei de la PNL. 

Eu cred că România are nevoie de un Guvern mai eficient, care să ia măsuri economice și sociale, lucruri care nu s-au făcut în această perioadă.

Nu votăm cu ochii închiși. Eu am un anumit mandat, care mi-a fost întărit pe 26 mai, și sunt dator acelor oameni.

Noi am făcut o propunere, dar toată lumea se învârte. Am făcut o propunere în persoana domnului Sorin Cîmpeanu, bazându-ne pe următorul lucru:  În primul rând trebuie să îl nominalizeze domnul Iohannis. Pe domnul Cîmpeanu l-a nominalizat deja după ce am plecat eu. În al doilea rând, și liberalii dar și social-democrații și cei de la ALDE au lucrat foarte bine cu Sorin Cîmpeanu, care nu cred că are inamici sau dușmani în rândul politicienilor.

Noi am făcut o propunere serioasă și foarte greu de combătut, acceptabilă pentru foarte mulți oameni, a declarat Victor Ponta, în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Nu este prima oară când Victor Ponta îl numește pe Sorin Cîmpeanu ca propunere de premier, însă propunerea ca Mihai Tudose să revină în fruntea Guvernului a fost o controversă pe scena politică, atrăgând atenția asupra unei posibile reveniri. 

Vezi și: Ponta - Barna, poză Bruxelles. Liderul Pro România: E un lucru foarte important și bun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel