Ponta: Oprea are o supărare cu mine. Mă certa pe tema asta

În timp ce Gabriel Oprea nu exclude o alianță cu Victor Ponta, liderul ProRomânia nu o ia în calcul. 

”În politică nu excludem nicio alianţă. Poate fi şi cu Victor Ponta” este de părere Gabriel Oprea. Nu aceeași opinie are și Victor Ponta, care preferă întărirea partidului cu oameni cu mai multă experiență decât el, precum Ioan Rus, după cum a declarat. 

”Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, trebuie să se ridice în picioare fiindcă eu am fost serios, am fost de cuvânt, nu l-am trădat şi poate şi mi-am schimbat destinul datorită lui Victor Ponta.” a declarat Gabriel Oprea. 

Victor Ponta a spus, în emisiunea România9, de la TVR 1, că are dreptate Gabriel Oprea, în ceea ce privește seriozitatea. În continuare, fostul premier a susținut că Gabriel Oprea ”are o mică supărare cu mine”. 

Ponta, căpitan de justiție militară

El a afirmat că lui Gabriel Oprea i-au plăcut stelele, nu doar pentru el, ci și pentru alții și a vrut să-i ofere stele. ”Eu am făcut armata la termen redus la Lugoj. Mi-a zis: ai fost procuror, ai făcut Dreptul, la justiția militară. M-a făcut căpitan, i-am zis că nu vreau stele. Sunt căpitan de justiție făcut de domnul Oprea. Mereu mă certa pe tema asta.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel