Victor Ponta, atac dur la liderii liberali. Tovarășa Gorghiu Dej...

Victor Ponta reacționează la reținerea lui Bogdan Olteanu, precizând, într-o postare pe Facebook,  că "noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!"

"Eu v-am spus de mult timp că noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!
PCUS dădea un comunicat de susținere de fiecare dată când Stalin trimitea în Siberia (sau în fața plutonului de execuție) un lider care până cu câteva zile înainte era mare "ștab" în Partid!", scrie Victor Ponta pe facebook.

Bogdan Olteanu a fost Președintele Camerei Deputaților din partea PNL și este (încă) viceguvernator al BNR din partea PNL. Habar nu am dacă a luat sau nu bani de la SOV în campania electorală din 2008 - dar sigur eu nu eram atât de apropiat atunci de Olteanu cum erau alți liberali (de exemplu Gorghiu, Mișu Voicu, Atanasiu, Cătălin Predoiu etc.) - și dacă s-au dat bani în campanie a fost să se aleagă și respectivii deputați!

[citeste si]

Anul trecut în noiembrie, după demisia mea, s-a vorbit că Bogdan Olteanu este propunerea PNL pentru Premier, în oglindă cu Liviu Voinea propus de PSD (până le-a spus clar Dl. Iohannis să termine cu propunerile că decizia cu Cioloș era luata demult, încă înainte de "Colectiv")!

Olteanu a fost săltat aseară târziu pentru ceva ce se spune că a făcut în 2008 (conform normelor democratice și statutului de drept "românesc") și azi la prima ora, înainte să bea cafeaua, tovarășa Gorghiu Dej a emis comunicatul de înfierare a "coruptului"! Faptul că în 2008 (când se petreceau faptele incriminate) Alinuța își bea cafeluța de dimineață chiar cu "inculpatul" este un detaliu irelevant pentru această cauză!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel