Ponta, la Buzău, vrea să bage frica în primarul Toma: Dacă ieși cu Dragnea...

Victor Ponta a fost, marți, la Buzău, unde a ținut o conferință de presă alături de politicieni din Pro România.

”I-am făcut campanie electorală acestui primar și mă bucur că am făcut-o. Dar nici nu știți cât s-a rugat atunci ca alături de el să nu vină Liviu Dragnea, fiindcă l-ar fi scăzut în sondaje cu cel puțin 10 procente", a declarat Victor Ponta.

”Constantin Toma este un primar curajos. Ce a spus el despre Liviu Dragnea este ceea ce cred toți primarii din România, dar nu au curajul să o spună. (...) Constantin Toma poate pierde Primăria într-o singură situație: Dacă iese alături de Dragnea în campania electorală.", a mai zis Victor Ponta care l-a vizitat pe primarul Constantin Toma la Palatul Comunal, arătându-se încântat de progresele făcute de administrația buzoiană în ultimii doi ani.

Mesaj a la Marcel Ciolacu

Primarul Constantin Toma, preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Buzău, spunea recent că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate.

Mesajul era în același ton cu cel transmis de Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău.

"Fără Dragnea... Nu cred că vreodată după 1990 a fost vreun om care să aibă atâția oameni împotriva sa, inclusiv din propria echipă. Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara!

Îi felicit pe Marcel Ciolacu și pe ceilalți colegi din conducere care au demarat acțiunea de schimbare a acestui lider ce nu-și înțelege rostul! Țara și fiecare român au nevoie de altceva!", a fost mesajul primarului Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel