Ponta-Iohannis, dezbatere la distanță. Moment inedit la Antena 3-FOTO

Anca Murgoci / 13 noi 2014 / 22:08

Klaus Iohannis nu a venit la dezbaterea cu Victor Ponta care ar fi trebuit să aibă loc joi seară la Antena 3. Liderul PNL a fost la o emisiune de la Digi 24.

VEZI ȘI: Ponta îl face praf pe Iohannis la Antena 3. Declarații ȘOC-LIVE TEXT

 

Pentru a marca absența liderului PNL, Mihai Gâdea a pus pe un scaun un afiș cu numele lui Klaus Iohannis. De asemenea, în gradene, acolo unde ar fi trebuit să fie susținătorii lui Iohannis, locurile au rămas libere.

"Dacă se răzgândește, îl așteptăm aici. Poate să vină și cu susținătorii săi, poate să vină și cu Traian Băsescu. Momentan gradenele pentru susținătorii lui sunt goale. ", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

"L-am invitat în repetate rânduri pe Klaus Iohannis la Antena 3, dar nu a avut amabilitatea să vină la dezbatere în această seară. Vrei să fii președintele tuturor românilor, dar absentezi de la confruntarea finală. Ce explicație ai putea găsi pentru o absență de la cel mai urmărit post de televiziune din România? Nu te interesează audiența uriașă a acestui post de televiziune? Nu vrei să fii decât președintele unor posturi de televiziune obscure?", a mai zis Mihai Gâdea.