Ponta - Iohannis. Adriana Săftoiu: ”A spus-o fără nicio jenă”. Ingrid Mocanu: ”E singurul mesaj al dvs. care mă șochează”

Deputata PNL Adriana Săftoiu a spus că a fost uimită de ce a spus un membru ALDE cu care s-a aflat într-o emisiune.

Adriana Săftoiu a spus, fără a preciza despre cine este vorba, că la ultima emisiune la care a participat, reprezentantul ALDE susținea, fără nicio jenă, că președintele Iohannis i-a făcut dosar penal fostului adversar în campania prezidentială din 2014, respectiv Victor Ponta.

”Sunt prezentă, din când în când, în câte o emisiune. Dar mi se ia din ce în ce mai des. Mereu, sper, când accept, că vom avea o discuție rațională, argumentată. În ultima emisiune la care am participat, reprezentantul ALDE susținea, fără nicio jenă, că președintele Iohannis i-a făcut dosar penal fostului adversar în campania prezidentială din 2014, respectiv Victor Ponta. Am insistat să prezinte dovezi. Nici vorbă. Vorbea fără șir, repeta tonomatic cuvinte. Mă declar depășită de nivelul acesta de non-dezbatere.

Sunt nepregătită în dorința mea de a dezbate cu adevărat problemele cetățeanului și de a face discursul politic consistent și lipsit de lozinci, de punctaje penibile de la partid. Valabil de la stânga la dreapta și invers”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Mesajul Marcelei Feraru

Jurnalista Marcela Feraru a făcut un comentariu la acest mesaj.

”Sunt de acord cu tine ca presedintele Iohannis n-a facut si nici nu putea sa ii faca dosar penal lui Ponta. Dar s-a folosit in mod repetat si as spune eu abuziv de termenul penal intr-un proces in care ar fi trebuit, ca in oricare altul, sa respecte prezumtia de nevinovatie, cu ata mai mult cu cat dosarul a fost pana la urma clasat si Ponta spalat de orice vina ... Deci trebuie sa fim cu totii mai atenti in ce fel ne facem imaginea sau campania electorala. Parerea mea!”, a scris Marcela Feraru.

VEZI ȘI: Cozmin Gușă: M-au așteptat să ies. M-au văzut când am intrat. Erau înfierbântați

Adriana Săftoiu a continuat: ”Marcela, de acord cu tine când vine vorba de folosirea termenului "penal", dar nu e o scuză pentru cei care sunt supărați pentru abuzul de folosire a acestui termen, dar care fac la fel când vine vorba de "adversar". Una peste alta, Marcela, au dispărut defintiv nuantele. Pe vremea noastră, era imposbil să publici o stire de genul acesta fără să nu îi ceri preopinentului dovada”.

Avocata Ingrid Mocanu, replică

În discuția din online a intervenit și avocata Ingrid Mocanu care a zis: ”Dacă nu ați fi cine sunteți, aș crede că din ignoranță puteți crede asta. Dar un om care a stat pe lângă Băse și a scris o carte foarte bună nu poate posta așa un mesaj... de altfel, este singurul mesaj al dvs. care mă șochează, restul sunt extrem de echilibrate și pertinente. Iohannis este de 10 ori mai abuziv și mai intruziv în justiție decât Băsescu. Iar Băsescu era cine știm amândouă”.

VEZI ȘI: Naty Badea, dezvăluire în premieră. "M-a șocat un pic. E o realitate pe care trebuie să ne-o asumăm"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel