Ponta invită USR la guvernare: Ia du-te tu și arată că ești mai bun!

Liderul Pro România Victor Ponta a fost invitat la România Tv, sâmbătă seara, unde a discutat despre câteva probleme de actualitate.

Principalul subiect al discuțiilor a fost viitoarea moțiune de cenzură de marți și posibilitățile prin care opoziția poate să schimbe guvernul Dăncilă, mai ales după semnarea acordului cu președintele Iohannis:

"Eu n-am discutat și nici n-am ce să discut cu cei de la USR-Plus și PNL. Nu cred că va trece moțiunea de marți, pentru că o parte dintre inițiatori, și mă refer la USR, nici nu vor să treacă. Lor le place să fie contra. Au mai fost o dată la guvernare și a luat PSD-ul 46%", a spus Ponta.

Despre propunerile pe care le-a primit pentru a susține un nou Guvern, fostul prim ministru a spus că nu va susține formula PNL, tinând cont și că USR refuză să intre la guvernare:

"USR-ul ar vrea să-și rupă gâtul PNL-ul și să rămână doar ei. Ei, dacă vreți să faceți ceva, ia veniți voi și faceți. Așa și eu știu de aici din studio să le spun jucătorilor români din națională ce să facă. Ba pot să-i și cert, să-i critic. Eh, ia du-te tu și arată că ești mai bun! Acum e vară, toată lumea va pleca în vacanță. În septembrie ne trebuie alt Guvern pentru că altfel pățim ca în 2009-2010", a încheiat Victor Ponta.

Citește și: Iohannis la președinția CE. Bogdan Chirieac: Există și o explicație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel