Urmărește emisiunea live


Ponta întinde mâna PSD după revenirea lui Grindeanu: Putem să încercăm un proiect serios

Victor Ponta comentează anunţul lui Sorin Grindeanu privind revenirea în PSD.

"Ma bucur daca Sorin Grindeanu se intoarce in PSD si, impreuna cu Marcel Ciolacu, incearca sa desprinda clar si definitiv PSD de gravele erori si derapaje ale 'Epocii Dragnea'!

Alaturi de Grindeanu, Ciolacu si alti oameni rationali putem sa incercam un Proiect serios de reformare si unificare a Stangii/la fel ca in 2010-2012 acest Proiect trebuie sa ne dea puterea sa-i aparam pe oameni de masurile de austeritate si distrugere a echilibrelor sociale si economice pe care Dreapta le va pune din nou in aplicare/acest proiect trebuie sa reprezinte in 2024 o alternativa serioasa si credibila pentru romanii care vor fi din nou abuzati si dezamagiti!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

"Nu trebuie însă şterse cu buretele experienţele dramatice ale anilor 2017-2019"

"Daca vrem insa ca un asemenea proiect sa reuseasca nu trebuie insa sterse cu buretele experientele dramatice ale anilor 2017-2019/si nici nu pot fi iertati cei vinovati de dezastrul social - democratiei/nu mai putem sa acceptam baroni, nasi ai lui Dragnea, tradatori de profesie, populisti si analfabeti , oameni care au votat Guvernul PNL “Orban” si acum au fost din nou infiltrati la PSD ca sa isi mai vanda o data votul/Sorin Grindeanu le spune prea elegant “figuri uzate”/Noua Stanga are nevoie de reprezentanti noi, curati, profesionisti, cu viziune si caracte!

Am avut dreptatate in 2017 cand NU am votat motiunea de cenzura contra Guvernului “Grindeanu”/asa cum am avut dreptate in Noiembrie 2019 cand NU am votat Guvernul PNL “Orban”! E timpul sa nu mai gresim - e timpul sa facem ceea ce oamenii asteapta de la noi!", transmite Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel