Ponta, imagini cu Dragnea. Mircea Badea: Ce zici Ponta de abordarea asta?

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, în cadrul emisiunii „În gura presei”, despre imaginile publicate de Victor Ponta.

Victor Ponta a publicat duminică seară pe Facebook o fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. De asemenea, luni seară, Victor Ponta a prezentat, la B1 TV, fotografia în original, dar şi o imagine în care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea şi George Maior.

„Ce zici de abordarea asta?”

„Ce vrea domnul Ponta? (...) Pentru că o poză face mai mult decât 1.000 de cuvinte, sigur că domnul Ponta contează pe impactul vizual. Cum, tu erai acolo, la petrecere, te hlizeai în poze. Vii să-mi spui acum că ești marele luptător. Bun. (...) Avem, însă, niște date. Înțeleg ce vrea să facă domnul Ponta, nu îmi dau seama dacă îi iese sau nu. Dar simt nevoia, din bun simț, totuși, să punem niște lucruri în ordine. Adică domnul Maior e nașul lui Ponta. M-ați înțeles? (...) Doi. Cine a pus-o pe Kovesi șef la DNA? Răspuns: Ponta. Pe propunerea lui, pe semnătura lui, cât a fost interimar la Justiție. El cu mâna lui a semnat propunerea către Băsescu. Cine a dat-o jos pe Kovesi? Ministrul Justiției din Guvernul lui Dragnea. Deci, mai pe scurtătură: cine a pus-o pe Kovesi la DNA? Răspuns Ponta. Cine a dat-o afară? Răspuns Dragnea. Atunci, mă p*ș pe ele de poze. Ce zici domnule Ponta de abordarea asta? Poți să mai aduci o sută de poze", a spus Mircea Badea.

(w670)

„Asta e tot?”

„Mult succes cu pozele astea. Mai aveți? (...) Slăbuț, totuși. Asta e tot? Asta e tot ce puteți? Hai mai tare de atât", a comentat Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel