Ponta și Dragnea, selfie cu dedicație pentru Iohannis. Dana Grecu, revoltată

Victor Ponta şi-a făcut, miercuri, un selfie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la un miting electoral în Medgidia, susținând că îl va trimite președintelui Klaus Iohannis, premierului Dacian Cioloș, dar și co-președintelui PNL, Alina Gorghiu. Dana Grecu, realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, a comentat dur în legătură cu acest subiect.

Liviu Dragnea și Victor Ponta, au fost prezenți miercuri la Medgidia pentru a o susține pe Luminița Vlădescu, candidatul PSD la funcția de primar al orașului, unde fostul premier nu a ezitat să arunce câteva săgeți către președintele României, Klaus Iohannis, dar și către actualul guvern. „Actualul guvern este unul 0. Nu a făcut nimic. Pe 5 iunie putem să punem PSD-ul la conducere. De Iohannis o să mă ocup eu, în persoană! Nu în weekend că nu îl găsesc, pentru că el vine în vizită în România", a spus Victor Ponta, citează replicaonline.ro.

Dana Grecu, jurnalist Antena 3, a comentat dur, la finalul emisiunii realizate de Alessandra Stoicescu, despre selfie-ul celor doi PSD-iști.

"Mă uitam că e Ziua Copilului și cât de infantili sunt ăștia care fac politică în țara asta și mai zic că sunt și oameni serioși și care vor să preia puterea în toamnă, când vor fi alegeri parlamentare. Mă uitam că Ponta și cu Dragnea își fac selfie ca să il trimită lui Iohannis. Adică decât să depună o moțiune de cenzură pe care o tot flutură când unul, când altul, mai bine își fac un selfie, mai fac un atac la președinte... Zece de mii de oameni ies în stradă și atacă guvernul pe motive salariale și nu numai. (...) Politicenii se joacă de-a puterea și de-a opoziția. Țara chiar fierbe, guvernul este atacat din foarte multe puncte de vedere, iar politicienii nu au timp să se ocupe de Guvernul Cioloș și de măsurile pe care le ia", a subliniat Dana Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel