Ponta EXULTĂ: "Felicitări băieților"

Victor Ponta exultă după ce echipa sa favorită a învins într-un meci din campionat jucat împotriva unei echipe foarte bune.

Victor Ponta a declarat în repetate rânduri că este stelist, iar în această seară echipa de baschet a stelei a învins pe Baschet Club Sibiu. Iată mesajul lui Victor Ponta:

"Felicitari baietilor din echipa de BASCHET a Stelei care au castigat in aceasta seara contra BC CSU Sibiu ( un adversar puternic sustinut de suporteri foarte pasionali)!

Toata aprecierea pentru cei care vin ca spectatori si suporteri ca si pentru cei care sustin financiar baschetul in Sibiu, Cluj, Oradea, Targu Mures sau Timisoara - din pacate in Bucuresti nu prea mai exista asa ceva.

Sper sa vad din nou Steaua (dupa multi ani) jucand o finala a Campionatului National de Baschet - poate tocmai impotriva celor de la Cluj Napoca. Exact in anul 2017 in care echipa nationala masculina joaca prima data in istorie la Campionatul European chiar acasa in Romania ( si la 30 de ani de la ultima participare la un asemenea eveniment major - in Spania 1987)!

Despre fotbal ( si la nivel de club si la nivel de Nationala) nu vreau nici macar sa comentez," a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel