Ponta: Dragnea să fie înlocuit din fruntea Camerei Deputaților

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea ar trebui să fie schimbat din funcția de președinte al Camerei Deputaților, pentru că există riscul înghețării unor proiecte importante. 

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea ar putea fi înlocuit de unul dintre vicepreședinții partidului, pentru ca proiectele importante de la Camera Deputaților să își poată continua parcursul legislativ. Fostul premier nu a ratat ocazia pentru a-l înțepa pe șeful PSD: el a subliniat că în situația în care Liviu Dragnea ar rămâne în continuare președintele Camerei Deputație, forul legislativ ar putea să fie folosit ca scut pentru problemele personale. 

"Cei de la PSD ar putea să propună un înlocuitor pentru Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților, dintre actualii vicepreședinți, unul care să nu aibă dosare, care să conducă lucrările și privind legile justiției, și legea bugetului și toate celelalte legi, pe care Camera Deputaților trebuie să le adopte rapid, până la sfârșitul acestui an. Cât va rămâne Dragnea șef la Cameră, toate aceste proiecte vor fi înghețate, iar Camera Deputaților ar putea ajunge cum este din păcate și PSD-ul, folosit ca scut pentru problemele personale ale lui Dragnea," a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel