Ponta dezvăluie ce este "Statul paralel"

Invitat într-o emisiune televizată, fostul premier, Victor Ponta, ia peste picior lupta lui Liviu Dragnea cu așa-zisul "stat paralel".

Ponta a declarat, pentru B1 TV, că șeful PSD a copiat prost din Turcia ideea de "stat paralel", pentru că avea nevoie de un dușman, iar lumea s-a plictisit să audă de Soros.

Ponta a mai susținut că Dragnea a fost bun prieten cu Laura Kovesi, dar și cu alte persoane pe care acum le acuză că fac parte din "statul paralel". Iar atitudinea s-a schimbat după ce Dragnea s-a trezit că are dosare penale, deși se aștepta să fie protejat.

"E o nouă mentalitate în care s-a descoperit dușmanul. Nu mai e Soros, că s-a plictisit lumea, OLAF n-a înțeles lumea ce e, sunt multinaționalele, băncile... ", a mai spus Ponta.

"Luptătorul de azi împotriva statului paralel... asta e o traducere din limba turcă. Acolo s-a declanșat o luptă cu statul paralel religios al lui Gulen. E altceva, e o persoană religioasă, care nu făcea parte din stat. E greu să spui "stat paralel" când e vorba de stat. Statul ăsta poate e rău... (...) Dar, dacă tot s-a hotărât să se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strică economia?", a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel